HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Kitaplardan Alıntılar

Beğenmek kolay sevmek zordur çünkü. İz bırakacak bir şeylerin yaşanmasını bekler sevmek...

Canan Tan : Yüreğim seni çok sevdi / Sayfa : 102

Kesemde verecek şeyim yok.
Yüreğimden verdim...

Nazım Hikmet / 1940 yılında yazılmış bir eser

Birini Sevdiğinde onu neden sevdiğine dair bir sebep gösteremiyorsan onu gerçekten seviyorsun demektir."

Maeve Binchy / Aşk, Bir Kere

Sen derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.

Anton Çehov / Besleme

Beni öyle bir yalana inandır ki, ömrümce sürsün doğruluğu.

Özdemir Asaf : Issız Erkekler Korosu / Sayfa : 207

Eğer bir insanı, en azılı haydudu bile, daha düşünürken, korkudan titretecek yeterince acımasız bir şekilde yıkmak, tüketmek, ezmek, cezalandırmak "istiyorsanız onun çalışmasına olağanüstü bir anlamsızlık, mutlak bir yararsızlık niteliği vermeniz yeterlidir"...

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski : Ölü Evinden Anılar / Sayfa : 33

Mutluluk, insanın sevdiği kişiye yakın olmasıdır yalnızca. Ona hemen sahip olmamız gerekmez.

Orhan Pamuk / Masumiyet Müzesi.

Ne garip; Hep en sevdiklerimize en söylenecek şeyleri söylemiyoruz ya da söylüyoruz ama o zaman da onlar bizi duymuyor...

Kürşat Başar / Başucumda Müzik

Tanrı'nın bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum.''

Dostoyevski / Suç ve Ceza

Aşk, diye tekrarladım. Aşk ateşte yanmakmış.

şems_i Tebrizi / Aşk'ın Gözyaşları

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri