HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Konu cevaplama paneli

Aslında, bizim gibi gezici insanların bayrağı yoktur.Milyonlarız ama bir ulus değiliz.Bir araya gelebiliriz; ama sonra rüzgar değişir ve umutları alıp götürür...

Çoğu zaman zaman Afrikalı bir kız olacağıma madeni bir İngiliz Sterlini olmayı isterdim .Herkes geldiğimi görmekten mutlu olurdu.Belki bir hafta sonu sizi ziyarete gelirdim; sonra, çok karasız olduğum için , köşedeki dükkanda duran adama giderdim; ama siz o tarçınlı kurabiye yiyip, soğuk kutu kolanızı içmekte olduğunuz için buna üzülmez ve bir daha beni hiç düşünmezdiniz.Tatilde tanışıp , sonra birbirinin adını unutan sevgililer gibi olurduk.

Chris Cleave'nin Küçük Arı adlı kitabından

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri