HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Konu cevaplama paneli

agpbSgU.jpg


1 litre süt

1 su bardağından bir parmak eksik şeker

1 su bardağı un

50 gr tereyağı ya da margarin

1 paket vanilya

Kremşantisi için:

1 su bardağı soğuk süt

1 paket kremşanti

1, 5 su bardağı kadar hindistan cevizi

İçi için:

1 su bardağı kadar iri çekilmiş fındık

Hazırlanışı:

İlk olarak fırın tepsimize Hindistan cevizini yerleştiriyoruz.

Sonrasında muhallebi için uygun bir tencereye süt, un ve şekeri alıp sürekli karıştırarak pişiriyoruz.

Muhallebi pişince ocağı kapatıp margarin ve vanilyalı ekleyip karıştırıyoruz.

Hiç soğumasını beklemeden hindistan cevizlerinin üzerine muhallebimizi gezdiriyoruz.

Soğumaya bırakıp diğer tarafta kremşantiyi hazırlıyoruz.

Tepsideki tatlımız soğumadan üzerine kremşantiyi eklemeyelim.

Soğuduktan sonra kremşantiyi ekleyip üzerini düzeltiyoruz ve dolaba kaldırıp en az 2-3 saat dinlendiriyoruz.

Tatlılarımızı sarmak için istediğimiz boyutlarda dilimliyoruz ve üzerine fındık ekliyoruz.

Sonrasında çatalla alttan destekleyerek tatlılarımızı sarıyoruz.

Ben üzerine Antep fıstığı ile süsleyerek servis


Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri
    Üst