HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Onu Seviyordum-Anna Gavalda

• Konuyu Başlatan
  • Moderatör

Jade

Moderatör
Kayıtlı Üye
4
Konular
327
Reaksiyon puanı
117
Onu Seviyordum-Anna Gavalda İnce ince dokunmuş, yer yer can acıtacak kadar keskin, heyecan verici ve gerçekçi bir roman. Pranga vurulmuş hayatlarımızdan daha iyisine layık olma ümidimizin öyküsü... - Elle- Onu Seviyordum capcanlı ama hüzünlü bir roman; kalbinizi parçalayan, yumuşacık, sıcacık bir aşk öyküsü. Ama giderek Gavaldanın sizden, sizin kaybettiklerinizden, yalanlarınızdan, korkaklıklarınızdan ve vazgeçmişliklerinizin açısından söz ettiğini anlayacaksınız. Bu terk edilmiş bir kadına, kalarak hayatının en büyük hatasını yapmış bir adamın içini döküşünün öyküsüdür. - Frederic Beigbeder- Onu Seviyordum, ikiyüzlülüğünü reddeden kadınların gönlünü çelecek. Ve erkekler açıkça azar işitmiş olacaklar. - Rencontre-

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri