HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Flatcast FCP Temaya Dj İsmi veya Başka Bir Gif Ekleme

• Konuyu Başlatan
  • Moderatör

Adanalı

www.frmklas.com.tr
Kayıtlı Üye
1
Konular
37
Reaksiyon puanı
40
Web sitesi
www.frmklas.com.tr
Flatcast fcp temaya dj ismi veya başka bir gif ekleme

Flatcast fcp radyolara hareketli dj ismi eklemek için gerekli işlemleri resimlerle anlatmaya çalışacağım umarım faydalı bir anlatım olur.

İlk olarak ekleyeceğimiz gif uzantılı resmi bir resim yükleme sitesine (postimages.org, hizliresim.com, directupload.net, v.b gibi) yükleyerek URL’sini alıyoruz. Resmimizi yükledikten sonra verilen gif resmimizin linkini kopyalıyoruz.

Ben genelde resimlerin URL’sini hizliresim.com sitesinden alıyorum, bu konundada hizliresim.com sitesini kullanarak anlatacağım. Aşağıda ki eklediğim görselde URL kısmında kırmızı çerçeve içerisine almış olduğum alanı kopyalıyoruz sadece. Örnek: https://i.hizliresim.com/3ge4l5r.gif sadece bu alanı kopyalıyoruz.

Temama eklemek istediğim gifi resim yükleme sitesine yükledim ve urlsini kopyaladım.

temaya-dj-ismi-ekleme-1.webp

URL’yi kopyaladıktan sonra yayın almış olduğumuz sayfaya gelerek Preset Selection kutusunun altında bulunan Design Tool kısmına geçiyoruz.

temaya-dj-ismi-ekleme-2.webp

Temamızın Design Tool kısmına geçiş yaptıktan sonra, tema üzerinde herhangi bir bir kısma mausun sağ tuşuna tıklıyoruz çıkan seçeneklerden Insert > Picture seçiyoruz.

temaya-dj-ismi-ekleme-3.webp

Resim yüklememiz için, bir kare çıkacak çıkan karenin üzerine sağ tıklayarak Picture > Change URL Source seçeneğine tıklıyoruz.

temaya-dj-ismi-ekleme-4.webp

Şimdi açılan link alanına eklemek istediğimiz resmin URL’sini yapıştırırak klavyemizden enter tuşuna basıyoruz.

temaya-dj-ismi-ekleme-5.webp

Evet resim yükleme işlemimiz bu kadar. Resmi eklemek istediğiniz alana göre genişlik ve yükseklik değerlerini karenin etrafındaki yeşil çizgi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

« - | - »
Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri