HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

CloudFlare Saldırı Modunu Aktif Etme

• Konuyu Başlatan
  • Moderatör

admin

FRMKLAS.COM.TR
Moderatör
Kayıtlı Üye
1
Konular
122
Reaksiyon puanı
25
Web sitesi
www.frmklas.com.tr
Merhaba, cloudflare’da saldırı modunu aktif etmek için ilk olarak sitenizi cloudflare’a eklemeniz ve DNS alanından proxy bulutlarını aktif etmeniz gerekmektedir. Sitenizi eklediğinizi varsayarak anlatıma başlıyorum.

İlk olarak eklediğiniz siteyi seçiyorsunuz ve sol menüden DNS alanına giriyoruz proxy bulutlarının aktif olduğunu kontrol ediyoruz.

64ynoyp.jpg

Aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi bulutların rengi turuncu olması gerekmektedir.

fptwhgd.jpg

Bulutlar bu şekilde turuncu şekilde ise aktif demektir. Daha sonra sol menünün en üzerinde bulunan Overview seçeneğine tıklıyoruz.

jvqkgtu.jpg

Açılan sayfada Quick Actions alanında bulunan Under Attack Mode seçeneğiniki tiki aktif ediyoruz.

civt40q.jpg

Evet artık saldırı modu seçeneğimiz aktif edildi ve giren ziyaretçiler kontrol ediliyor.

ktldsf9.jpg

Umarım faydalı bir anlatım olmuştur, cloudflare ile ilgili diğer konular ve sorunlarınız için Cloudflare forum bölümünü kullanarak yardım ve istek talebinde bulunabilirsiniz.

Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri